Solskensdag

Vinden mojnade idag och molntäcket sprack upp till milda skyar som så småningom drog bort helt. Luften blev ljummen och omfamnande. Om det inte vore för jakten och ljuden från de fallande träden hade jag inte gått in idag. Kanske till och med stannat kvar ute i natten. Det hade varit läge för det igen. Att tända en munter liten eld och mata lågor och sinne med värme och ro.

Istället har jag varit vanligt vardaglig och gjort saker som man måste. Men i tankarna har sagorna spunnit sig starka. Där finns utrymme för sköra möten, starka känslor och det som sker utan att man förstår hur det egentligen händer.

Mina djur har varit lika stillsamt trötta som jag och vaggar mig mot sömnen med sina djupa andetag.

En reaktion till “Solskensdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s