I nattens skog

Där dansar mitt hjärta, bland mossiga stenar, sammetsgrå bark och spröda vingslag från korpens svartaste skugga. Där sprakar mitt blod som gnistrande diamanter och sjunger bland djupa rötter och smekande vind. Bland stigar som leder mig stilla. Famnar mig hårt och starkt i flackande stearinljusets sken och bär mig genom natten.

Där, på bädden av skogens mjuka mossa sprakar mitt blod som gnistrande diamanter. Bultar hårt mot timmarnas värmande famn. Hos vindens smekande andetag.

Mitt bland mörkaste nattens ljud lyser månen klart, men utan sin sol vore hon ensam och kall. Där hon nu leker fram pärlor hos spindelvävens daggdroppar med skapandets iver skulle hon vara vilsen utan sitt strålande ljus.

Virvlande, mjuka ljus.

2 reaktioner till “I nattens skog

    1. Thank you 😊 I guess that the translation made it even more mysterious than the original, haha but it does happen from time to time that even my closest friends ask me for an explanation 😅

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s