Tyst och försiktigt

Jag är en av dem som får huvudvärk ibland. Inte sån huvudvärk som gör att man blir på lite dåligt humör utan en som gör att om jag flyttar ögonen för fort eller glömmer att röra mig långsamt så kräks jag av smärtan. Ibland kräks jag ändå förstås, men för det mesta klarar jag att hålla mig inom gränserna. Det bästa att göra de där dagarna, för magiskt nog är de alltid tre, är att ligga ner och sova så mycket som möjligt. Så jag sover. Tills jag blir så rastlös att jag försöker göra något annat.

Ibland försöker jag att göra det lilla yogaprogrammet som min yogalärare satte ihop åt mig. Det tycker Vidar är oerhört roligt och han deltar med liv och lust varje gång.

För hans del spelar det inte så stor roll vad det är man gör bara han får vara med. Fast han är fortfarande lite trött efter sin lilla utflykt i helgen så han somnar ungefär lika lätt som jag.

Det är fint att ha djuren hos sig när man är lite hängig. De ger så mycket värme att jag blir alldeles mjuk. Det hjälper dessutom bättre än någon endaste värktablett i hela världen. Värktabletter funkar nämligen inte på mig. I alla fall inte de jag har testat. Huskurer funkar inte heller. Det enda som funkar är kärlek och tålamod. Så jag övar på det.

Ibland varvar jag med att sitta på trappen en stund. Det gör djuren glada. Själv måste jag sova en stund till efter det.

Det är i alla fall därför som det är lite tyst här i bloggen. Men jag hoppas att du har haft en fin helg och första dag på veckan!

3 reaktioner till “Tyst och försiktigt

 1. hello Evelina, while looking at your photos before using the text translator, notice two things, how funny it looks Vidar next to you on the floor, like enjoying the moment, and two, the expression that denoted your face, not It accompanied a lot of the fun that Vidar was seeing, to read well after I understood the situation…

  I really understand that, sometimes I have some discomfort in my head, but it is when two things happen at the same time, one is to be exposed to the strong sun, and two the rarefied air of the city, a fatal mixture, and I owe as much as possible , go to sleep, dark the bedroom and I take something called (Sodium Naproxen, 550 milligrams), and when I wake up it relieves me…

  but already your case is stronger, I met a former work colleague, who suffered the same as you, the same symptom, have you gone to consult a neurologist ?, he had to do resonance tests with contrast medium, a kind of digital image of the brain, and they noticed that a vein of the brain is the one that produces those symptoms, it is benign, it means that it is not harmful, but that you have no choice but to live with that…

  Beautiful, right?, (understand, my black humor.) really the company of your animal friends, as you say, they help you a lot, the important thing is tranquility and rest, the complicated thing is when this happens while you are at work, they are things that you have to know how to live…

  Does it happen often? Do not worry if those symptoms make you feel more calm in the blog, (according to what I understood), the important thing is to relax and rest, besides the brightness of the computer screen is very stimulating for these symptoms , also the brightness of the cell phone screen, try to use it accompanied by light around, especially at night.

  Have a good start to the week…
  a hug from a distance, fernando.

  Gilla

  1. I realise it must have been confusing looking at the pictures and the totally different expressions of our body languages… Vidar is absolutely convinced that him goofing around is the cure of everything. And it helpes, most of the time.

   I’m sorry for your former colleague, it seems tough to have to live like that. And I’m sorry for you too, that kind of pain isn’t easy to handle. It seems like you live in a quite hostile environment with all the pollution and everything.

   My headache isn’t dangerous at all. I’ve had it since forever… Doctors say that it is from tension, only it gets as severe as migraine. The medicine they offer doesn’t help so I just have to endure those three days that it takes. I guess that Naproxen might reveal some of the pain, but I haven’t been offered those.

   Thank you for your concern about me. Warm hugs 😊

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s