När stormen

När stormen har gått över, viskade linden, har du någonstans att gå. Luta dig ett slag, känn mig mot dig. Försiktigt, med trevande fingrar mot skrovlig yta och sårad bark. Luta dig mjukt en stund. Här finns minnet av solvarma blad och lindblommor att ha i ditt hår.

När stormen har gått över, viskade linden, har du mig fortfarande kvar. Här dansar älvorna runt min stam och sjunger i min krona. Känn dig mot mig och hör minnet av pärlande skratt och frasande kjolar.

2 reaktioner till “När stormen

  1. very good…
    The lake looks so peaceful, it gives the impression that one could walk on the…
    Greetings, fernando.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s