Vädertankar leder också någonstans

Nog för att jag vet att de närmsta dagarna kommer att vara blåsiga och kalla, men jag kan ändå inte låta bli att fantisera om nya fototillfällen i mycket bättre väder än så här. Som att ta bilder på flyttfåglarna när de hest anmäler att de är på väg att gå ner för landning.

Idag har de nog mest fladdrat omkring lite vilse i vinden. Om jag ska erkänna det så tänkte jag inte så noga på dem idag. Jag har mest gått och funderat på framtida projekt. Dels när jag ska komma ut på mina första övernattningar ute med hunden såklart, men även lite mer komplicerade fotoidéer som har legat länge i tankarna men som inte varit genomförbara förut. Nu skulle jag vilja börja med det. Så när regnet har piskat mot min hatt har jag nog mest bara böjt ner huvudet och fortsatt att låta tankarna flöda. När jag passerade sälgen som så ståtligt stretade mot skyn häromdagen tror jag inte ens att jag tittade på den. Nu är det ljusförhållanden och vinklar som rör sig i mitt huvud.

Jag hoppades att vädret nog skulle bli bättre framåt eftermiddagen, litegrann helt tvärt emot vad det brukar vara på våren men ju längre jag väntade desto sämre blev vädret. Alltså snörade jag på mig joggingskorna och hoppades på att inte få alltför mycket motvind.

Det fick jag inte. Däremot sidovind och så pass mycket regn att jag fick blunda med ena ögat där vinden får som mest fart. Jag kanske får börja springa med hatten på!

Genomblöt, men nöjd, fick jag lov att göra stretchning, armhävningar och situps inomhus idag. Vidar har börjat vänja sig bättre vid selen nu och drar jämnare och mer än tidigare. Det känns plötsligt som att det kommer att bli riktigt bra till slut!

Apropå slut så är jag helt färdig nu. Dags att krypa ner i sängen och sova en stund.

4 reaktioner till “Vädertankar leder också någonstans

 1. wow !! … very careful with changes in temperature, hot body with exercise and with rain, but there is something good, you sleep afterwards like a baby… ha ha ha… good night.
  Greetings, fernando.

  Gilla

  1. Thanks for your concern, but my body is still in winter mode and thinks that eight degrees Celsius, wind and rain is a walk in the park, haha. My lungs starts to argue loudly with me when the temperature drops beneath four degrees though, so that’s when I stop running. They are so sensitive, haha

   Gillad av 1 person

 2. mmmm … being an observer, in addition to having an air to Indiana Jones, I have serious suspicions that you are the ”Wonder Woman”, what happens is that you are igcognito, low profile, that is the theme… ha ha ha…
  I promise not to tell anyone, it will not come out of here…

  Greetings, fernando.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s